Голчева смени Мандур на треньорския пост в женския Славия


Голчева смени Мандур на треньорския пост в женския Славия
И Славия има нов треньор
10-03-2009 13:04

Надка Голчева смени Борислава Мандур на треньорското място в женския Славия Термострен. Смяната е станала след загубата от Рилски спортист минлата събота. Потърсихме ръководството на Славия, а президентът на клуба Васил Йотов бе любезен да сподели пред BulgarianBasket.com следното:
„След мача с Рилски спортист в събота решихме да сменим досегашната треньорка на представителния женски тим Борислава Мандур с Надка Голчева. Вижда се, че от няколко месеца насам нещата не вървят както трябва и буксуват на място. По средата на сезона не може нищо друго да се направи, освен да сторим този ход. Предложихме на Борислава Мандур да остане в клуба и да работи с подрастващите, но тя засега отказа, иска да си почине и после да премисли. Мисля, че Голчева е познато име на всички в баскетбола и няма нужда от представяне. Тя работи от дълго време в клуба и трябва да й се даде шанс да води и женския тим. Не сме мислили за помощник треньор към този момент, всичко се случи много набързо”, каза Йотов.
 

Славия Термострен приема Миньор Перник утре в столичната зала „Триадица” в първи мач от четвъртфиналите на турнира за купата на България. По непотвърдена информация някои от момичетата в отбора искат също да напуснат клуба вследствие смяната. Васил Йотов отрече тези слухове и каза, че засега той няма такава информация и момичетата продължават да се готвят за предстоящите срещи в пълен състав.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи