Радио Beroe Online ще предава наживо Берое 07 и Лукойл Нефтохимик


Радио Beroe Online ще предава наживо Берое 07 и Лукойл Нефтохимик
10-03-2009 20:28

Радио Beroe Online ще излъчи утре две изключително любопитни предавания за феновете на спорта в Стара Загора и България. От 18.00 часа любителите на женския баскетбол ще могат да проследят на живо за първи път в ефира на фен радио в България срещата между баскетболните отбори на Берое 07 и Лукойл Нефтохимик. В него един срещу друг ще се изправят и двама от най-добрите треньори при жените у нас – Георги Божков и Иван Лепичев. Срещата е от етап четвъртфинали на турнира за Купа България.

Веднага след последния съдийски сигнал от баскетболния мач започва продукцията на столичен фенклуб Берое "Голямото село". Специален гост в нея е актьорът и певец Стефан Вълдобрев. Той е роден в град Стара Загора и има 37 роли на театралната сцена, участвал е в осем игрални филма, композира музика и има издадени 9 албума с авторска музика. Участвал е в телевизионната програма "Ку-ку", но преди всичко е отраснал на няколко метра от стадион Берое и логично е фен на
старозагорския тим. Член е на столичен фенклуб Берое.

Предаването ще бъде излъчено за първи път в сряда след баскетболния мач между Берое 07 и Лукойл Нефтохимик и изявите на Латаша Байерс и компания. Повторенията са от 23:30 часа същия ден.

Радио Beroe Online се появи на бял свят на 1 октомври 2008 г. и излъчва от интернет на адрес radio.beroe.eu.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи