Предраг Бадняревич: Спартак игра по-добре, нямам проблем с Янев


Предраг Бадняревич: Спартак игра по-добре, нямам проблем с Янев
Предраг Бадняревич (сн. Gong.bg)
12-03-2009 21:13 | Gong.bg

Сръбският наставник на Евроинс Черно море Предраг Бадняревич и неговите баскетболисти трябваше да преглътнат отпадането на тима от финалите на турнира за Купата на страната в плевенската зала „Балканстрой”.
„Заслужена победа за Спартак. Пожелавам им успех и утре. Позволихме на плевенчани да стрелят много към нашия кош. Имаше и нервност в нашия състав, че не изпълнихме задачите. Спартак игра по-добре. Дойдохме на този турнир в деликатна ситуация, след две загуби. Загубата ни в Скопие се отрази. Това не са реалните ни възможности и не показахме нивото си”, коментира Бадняревич, припомняйки за тежкото поражение от Работнички в Балканската лига.
 
Сърбинът отрече да има личен конфликт и младока Александър Янев: „Нямам проблем с Янев. Аз съм треньор от 20 години и много млади играчи са минали през мен. Знам как трябва да работи и да тренира един млад играч. Нямам търпение да му дам шанс, като на Васко Кьосев. Нямам личен проблем с него. Момчето трябва да започне да работи по друг начин. Не може само да чака да стреля, така не се играе баскетбол. Трябва повече да работи на тренировките. Ако е умен, това ще е по-добре за него.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи