Георги Младенов: Ясно беше, че отбор от Б група няма да стигне полуфинал


Георги Младенов: Ясно беше, че отбор от Б група няма да стигне полуфинал
Георги Младенов
12-03-2009 23:47 | Gong.bg

„Опитахме се по някакъв начин да се противопоставим на отбора на Самоков. Донякъде успяхме, особено през втората част. През първата сами се вкарахме в кошарата. Така се стигна до голямата точкова разлика, която бе трудно сваляема. А и не се позволява такава разлика да бъде свалена, при положение, че един отбор, който бе изхвърлен от А група, сега евентуално да се класира на полуфинал, ще дойде малко в повече за всички. За тези, които радуваха да бъдем изхвърлени”, коментира наставникът на Балкан Ботевград Георги Младенов след загубата със 67-75 от Рилски спортист.
 

„Бяхме надиграни през първата част, желая всичко най-хубаво на отбора от Самоков, успех на полуфинала. Ние в Б група нямаме състав, който да ни се противопостави или да ни създаде поне малък проблем. Всичко на всичко, сме изиграли пет истински мача. Два с Ямбол, два с Левски и един с Лукойл”, каза още Младенов.


„Нашата цел беше да покажем, че играем добър баскетбол, но не успяхме. Днес не съм доволен в нито една фаза от играта. От 15 точки се върнахме в мача, стопихме до седем. Повече не успяхме. В крайна сметка, моето мнение е, че не е възможно отбор от Б група да бъде допуснат да играе на полуфинал”, сподели още наставникът на Балкан.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи