Петко Маринов: Не съм съгласен с приказките на човека от БСП


Петко Маринов: Не съм съгласен с приказките на човека от БСП
Петко Маринов
13-03-2009 23:20 | Gong.bg

Старши треньорът на Лукойл Академик Петко Маринов изказа своето удовлетворение от трудната победа на своя отбор срещу Спартак Плевен в полуфинален мач от турнира за Купата на България. Опитният специалист обаче не успя да скрие разочарованието си от нападките, които отправи към него бившия министър на Вътрешните работи Румен Петков.
 
„Ние си направихме мача много тежък, при 17 точки разлика направихме 3,4 уникални грешки в нападение и то много груби тактически грешки и докарахме мача до равенство”, заяви Маринов за Gong.bg
 
„Мисля, че най-голямото достойнство бе, че издържахме в такава уникална атмосфера. Въобще не съм съгласен с това, което говори човекът от БСП. С отбора съм от 10 дена, опитваме се да вкараме нови неща. Левски е сериозен отбор, особено с привличането на Джоунс и на литовеца. Излизаме с настроение за игра, дано да победим”.
 
За нивото на турнира, наставникът на „студентите” коментира: „Като баскетбол много завързани мачове, единственото, което разваля атмосферата са такива изблици на някои хора, което ти разваля вкуса от победата”.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи