Александър Тодоров: Мачът бе без значение за нас, ние дойдохме за купата


Александър Тодоров: Мачът бе без значение за нас, ние дойдохме за купата
Александър Тодоров
14-03-2009 21:42 | Gong.bg

Старши треньорът на баскетболния Рилски спортист Александър Тодоров бе разочарован след загубата в мача за третото място от турнира за Купата на България от Спартак Плевен. Македонецът обаче обясни, че днешният мач е бил без значение за неговия отбор, тъй като той е дошъл в Плевен единствено за трофея.
 

„За нас турнирът приключи вчера, когато паднахме от Левски. Дойдохме да спечелим, а не да играем за бронзов медал. Като треньор винаги се целя на високо, а за нас високо на Купата е първо място, не броим среброто и бронза”, заяви Тодоров.
 

„Психически бяхме отпаднали, физически не. Ние сме професионален отбор, който тренира по 2 пъти на ден и сме абсолютно пригодени за 3 мача за 3 дни”.
 

Относно обратите в мача за третото място, специалистът коментира: „Това е баскетбол, затова е хубав спорт и всички го обичаме. За една минута всичко се променя. Бяхме с 5 напред, а след 35 секунди 7 за Плевен”.
 

Относно предстоящата финална четворка в Балканската лига, македонецът коментира: „Както казах, ние не играем за второ или трето място”.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи