Константин Папазов: Преди 2 години ми отнеха една титла, сега Господ ми я върна


Константин Папазов: Преди 2 години ми отнеха една титла, сега Господ ми я върна
Константин Папазов (сн. Стоян Цолов)
15-03-2009 20:34 | Gong.bg

Старши треньорът на Левски Константин Папазов сподели след спечелването на Купата на България, че това, което го е крепяло през последните години е била отнетата му титла от ръководството на Лукойл Академик преди около две години. Тогава наставникът бе освободен от тима на „студентите”. Тити Папазов благодари както на баскетболистите си, така и на спонсорите, които спасиха клуба в изключително тежкия момент за „сините”.
 
„Явно, че Плевен и северна България е моят късметлийски район. Имам 3 купи – 2 от Плевен и една от Русе”, бяха първите думи на треньора след спечелването на приза.
„Изключително тежки 5-6 месеца за баскетболния Левски. Искам да благодаря на играчите, които издържаха през последните месеци. На целия ми екип и специално на Тони Дечев, който ми е повече от дясна ръка. Искам да благодаря и на тези, които помогнаха, за да съществува клуба днес, без да го афишират. Видяхте колко тихомълком спасиха отбора. В много тежък момент ни спасиха. Разбира се и на собственика Данаил Петров, който през цялото време вярваше в нас и през последните години носеше сам отбора”, добави Тити Папазов.
 
Папазов също благодари и на плевенската публика като каза: "Голям апотеоз за плевенските фенове на баскетбола, без тях спечелването на тази купа нямаше да е възможно."

„Вярвах до последно, че можем да спечелим този мач. Преди 2 години, част от ръководството на Лукойл ми отне една шампионска титла и сега мисля, че Господ ми я върна”, завърши наставникът на Левски.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи