Данаил Петров: Купата е награда за труда на треньорите и баскетболистите


Данаил Петров: Купата е награда за труда на треньорите и баскетболистите
Торо предава купата на Петров (сн. Ст. Цолов)
15-03-2009 21:35

Собственикът на Левски Данаил Петров бе може би най-щастливият от всички в плевенската зала „Балканстрой”. Веднага след като бяха наградени, „сините” баскетболисти му връчиха купата на България в трибуните. Петров бе видимо развълнуван и радостен от успеха на тима.
 

„Без съмнение спечелването на тази купа е награда за труда на всички треньори и баскетболисти. То е венец на усилията и на всички, които се трудят в в клуба”, каза Петров. От 7 години съм изпълнителен директор на Левски и това е първи трофей, но надявам се не и последен."
 

Той не пропусна да подчертае, че влизането на Велдер Груп като основен спонсор на отбора е оказало положително влияние и добави:
„Основният спонсор на тима внесе спокойствие и вдъхна самочувствие на отбора. С тяхната помощ амбициите на отбора стават значително по-високи.”

 

Относно турнира като цяло в Плевен Петров похвали Спартак за добрата организация:
„Искам да благодаря специално на домакините за организацията на този турнир, всичко бе перфектно, а също така да благодаря и на всички плевенски фенове, които ни подкрепиха безрезервно в този мач.”

 

Петров сподели още, че този успех радва изключително много, но типично в негов стил добави, че не бива да главозамайва:
„Сега мислим само за първенството на страната. Не бива да се мислим за фаворити, Лукойл Академик си остава отборът с най-скъпа селекция и фаворит за титлата. Ние обаче трябва да гоним високи цели до края на сезона.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи