Левски отпразнува купата


Левски отпразнува купата
Танци до забрава (снимки: Gong.bg)
16-03-2009 15:18 | Gong.bg

Баскетболните великани от Левски започнаха тържествата за спечелената купа на България от заведението, което е собственост на президента на федерацията Михаил Михов. Сладкият успех срещу "академичните", който е втори за сезона, отприщи веселбата. Още от Плевен през Луковит, та до София в автобуса сините пееха песни и се любуваха на спечеления трофей.
 
Някъде около полунощ сините започнаха да се събират в "Синатра", където бяха запазили места, но с течение на купона те превзеха цялото помещение. Самият Михов, който изгледа финала в компанията на президента на губещия тим, не се появи на синия празник. Първи места бяха заели щастливият спонсор Дидо Петров и чаровната му половинка (на снимката по-долу), както и президенката Юлия Боянова с мъжа й. Пристигането на играчите бе прието наистина като идване в буквалния смисъл на великани. Дори, за да не се комплексират останалите посетители, един от поздравите бе за "всички, които са под 1.80 метра".Данаил Петров и съпругата му
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Братята Златин и Стефан, синове на синята легенда Петкана Макавеева, бяха от първите, дошли на купона. Най-дейни на дансинга бе Асен Великов и красивата му приятелка. В танците не отстъпваха и ергените, които се умешаха с певиците и си спретнаха луди танци. Към тях се присъедини и Юлия Боянова. Дидо Петров също уважи за малко дансинга. Чаровните певици от пиано-бара си харесаха възвисочкия за тях литовец Арнас Казлаускас. Той им обърна внимание, но не пожела да пее с тях.
 
При пристигането на тъмнокожите Маркъс Хол, Чарли Джоунс и Дуейн Мортън настъпи оживление. Те веднага се включиха в танците и след това се снимаха и с купата. Трофеят стоеше на сепарето пред шефовете и от време на време напускаше мястото си, за да се снима някой с него.
 
Старши треньорът Тити Папазов и прелестната му съпруга Маргарита закъсняха за веселбата, като не дадоха сносно обяснение за закъснението. Някой ги оправда с "млади- влюбени". Тити веднага започна да получава поздрави от присъстващи хора в заведението. Той не се включи в пеенето и танцуването, но се снима с купата, прегърнал я като малко бебе.
 
Някъде след 3 ч. след полунощ баскетболистите се изнизаха от "Синатра" за да продължат купона в други заведения. Тити Папазов предпочете да се усамоти с Марги, като каза на играчите, че тържествата ще продължат като в приказките - три дни.Тити Папазов прегърнал купата

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи