Vivatel става основен спонсор на Националната Баскетболна Лига


Vivatel става основен спонсор на Националната Баскетболна Лига
Vivatel отново ще бъде по екипите на България
20-03-2009 12:04

Следващият четвъртък, на 26 март в 10.30 часа в спортния магазин на втория етаж в Мол София на ул. „Александър Стамболийски” Националната Баскетболна Лига и Българската Федерация по Баскетбол ще подпишат договор за сътрудничество с Vivatel. На събититето ще присъстват шефовете на БФБ, начело с Михаил Михов и Иван Ценов, както и генералният мениджър на лигата Стефан Станев.
 

Мобилният оператор “Vivatel” бе генерален спонсор на Българската федерация по баскетбол в продължение на няколко години. Сега телекомуникационната компания отново ще помага на българския баскетбол.
 

„Vivatel ще бъде основен спонсор на Националната лига в продължение на следващите две години”, каза Станев за BulgarianBasket.com. „Логото на тяхната компания ще бъде на екипите на всички отбори, участници в НБЛ и ще имат различно рекламно присъствие в залите, където се играят срещите от нея.”
 

“Vivatel” ще има и сериозно участие в спонсорирането на всчики състезания по стрийтбол, които се организират от БФБ. Логото на оператора ще присъства и на официалните и тренировъчните екипи на националните отбори (плюс подрастващи) на предстоящите европейски първенства. 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи