Продължава подготовката за „Final 4” на Еврохолд Балканска Баскетболна Лига


Продължава подготовката за „Final 4” на Еврохолд Балканска Баскетболна Лига
23-03-2009 11:04

Още вчера пристигнаха македонските  отбори - Фени Индустри и Фершпед Работнички. Баскетболистите на Фени демонстрираха най-голям респект към продстоящото събитие, като веднага след настаняването си се отправиха към Зала „Самоков“ за вечерна тренировка, която продължи до полунощ.
 

Днес в 9.15 сутринта в хотел „Ела“ Боровец пристигна и отборът на Мега Хипо Лизинг – Сърбия, които започнаха своята подготовка с разбор на мачове на своите съперници, чийто срещи изгледаха на DVD.
 

Утре (24.03) от 12.30 часа, ще бъде първата работна пресконференция, на която треньорите на четирите отбора от „Final 4” заедно със своите капитани, ще споделят очакванията си от предстоящите срещи. Пресконференцията ще се проведе в конферентната зала на хотел „Ела“ - Боровец.
 

Отново в хотел „Ела“, но на следващия ден (25.03) от 13.00 часа ще се проведе и обещаната от Председателя на надзорния съвет на Еврохолд България Асен Христов и Спортния директор на  Еврохолд Балканска Баскетболна Лига Шай Щрикс пресконференция, която ще осветли с подробности бъдещето на Еврохолд Балканска Баскетболна Лига. На срещата ще присъства Коста Илиев – Спортен директор на ФИБА – Европа, както и президентите на баскетболните федерации на Сърбия, Македония, Турция, Гърция, Румъния и Израел.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи