Михайло Увалин: Нека най-добрият отбор да спечели купата


Михайло Увалин: Нека най-добрият отбор да спечели купата
Треньорът на Мега Михаило Увалин
23-03-2009 22:51

Треньорът на Мега Хипо Лизинг Михайло Увалин, преди полуфинала срещу Рилски спортист:
 
Готови ли сте за финалната четворка? Имате ли контузени играчи или други проблеми в отбора?
„Имахме няколко играча със здравословни проблеми през сезона, но от две седмици насам сме в пълен състав. Може би тези играчи не са в най-добрата си кондиция, но всички ще играят, така че нямаме проблеми със състава.”
 
Какво мислите за Балканската лига като цяло?
„Отличен турнир и чудесна възможност за нашия млад отбор да натрупа опит в такива сериозни мачове. Организацията е на ниво, лигата удря точно „в десетката”.
 
Мнението Ви за утрешния ви съперник?
„Играхме с тях два пъти през сезона и загубихме и двата мача в самия край. Очаквам труден мач. Вярвам във възможностите на моя отбор, но изпитвам голямо уважение към противника. Надявам се този път всичко да завърши по най-добрия начин за нас.
 
Какви са шансовете ви на полуфинала?
„Смятам, че всички четири отбора имат равни шансове да спечелят турнира и който има ден или повече късмет в подходящите моменти ще се поздрави с титлата. Всички участници заслужиха мястото си в тази финална четворка и никой няма да изпусне шанса си с лека ръка."
 
Кой според Вас е фаворитът за купата?
„Както казах, всички стартираме от равни позиции. Очаквам две тежки битки утре вечер и две дори още по-тежки ден по-късно. Надявам се, че ще покажем качествен баскетбол за феновете в Самоков и нека най-добрият отбор спечели купата.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи