Отзиви от мача Рилски спортист - Мега Хипо Лизинг


Отзиви от мача Рилски спортист - Мега Хипо Лизинг
Двамата треньори с двамата най-добри
24-03-2009 20:52

Михайло Увалин - старши треньор на Мега Хипо Лизинг:
"Поздравления за отбора на Рилски Спортист за тяхната заслужена победа. Ние също имахме шанс да спечелим в самия край. Както казах и днес на пресконференцията - всичките четири отбора са доста равностойни и дори и едно нападение може да е достатъчно за победата. В края може би изиграхме нашата последна атака прибързано и вместо стрелба от тройката, можехме да опита атака към коша и да изравним резултата. В същото време бих искал да кажа, че Рилски Спортист заслужиха победата си и класирането на финала. Те спечелиха няколко мача с малка разлика, но това не значи, че не са качествен и добър отбор." 
 
Александър Тодоров - старши треньор на Рилски спортист:
"Искам да благодаря на Мега за честния двубой. Те изиграха добър мач, много по-добър от това, което очаквахме. Не очаквах толкова труден мач, какъвто имахме днес. Те доказаха, че са много добър отбор с отлични играчи. Страхиния Драгичевич ни изненада - той не игра в последния мач от сръбската лига, а също така игра и много по-добре отколкото в предишните срещу помежду ни. Всеки път, в който дръпвахме напред в резултата, той бе играча, който имаше отговор за техния отбор. Щастлив съм, че сме на финала."
 
Страхиня Драгичевич - играч на Мега Хипо Лизинг:"Поздравления за отбора на Рилски спортист. В края отново едно нападение реши победителя в мача помежду ни. Може би съжаляваме, защото загубихме тази вечер, но се се надяваме да играем по-добре утре  и да спечелим двубоя за третото място. За нашия млад отбор това ще бъде страхотен успех." 
 
Травис Питърсън - играч на Рилски спортист:"Това бе един много труден двубой. Още един завързан мач с този отбор, два пъти спечелихме с една точка, а днес надделяхме с две. Радостен съм, че в края ние бяхме напред в резултата и се класирахме за финала утре."  

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи