Фершпед Работнички се класира на финал след невероятна стрелба


Фершпед Работнички се класира на финал след невероятна стрелба
Фершпед Работнички доминираше срещу Фени
25-03-2009 00:09

Македонският Фершпед Работнички демонстрира отличната стрелба от линията за три точки, която вече ни е показвал в груповата фаза, и я използва, за да отстрани сънародниците си от Фени Индустри във втория полуфинал на Еврохолд Балканска лига. Играчите на Фершпед вкараха цели 13 тройки, повечето от които в невероятно силната за тях първа половина от мача, която донесе и разбиващата съперника им победа с 62-90. Очакваше се срещата да бъде толкова драматична и оспорвана, колкото и първия полуфинал, тъй като двата отбора се познават много добре и развитието им във всички първенства е почти идентично. Но в крайна сметка на терена имаше само един истински играещ отбор.
 
Боян Трaйковски бе най-резултатен за победителите със своите 18 точки. Диме Тасовски добави 15, а Ненад Живчевич - 10, като и дватама нанизаха по 3 тройки. Филипович също се отчете с 10 за победата.
 
Гардът Малик Браун реализира 19 за Фени, а единственият му съотборник с двуцифрен точков актив бе Доналд Коул, който пък нямаше ден при стрелбата - 3 вкарани от 10 опита.
 
В утрешния финал, от 18.00 часа Работнички ще срещне домакинът Рилски спортист, а Фени ще трябва да забрави днешното поражение и да влезе в битка за бронзовите медали срещу сръбския Мега Хипо Лизинг.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ФЕНИ ИНДУСТРИ - ФЕРШПЕД РАБОТНИЧКИ

ИНДВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ФАЙНЪЛ ФОР НА БАЛКАНСКАТА ЛИГА
 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ФАЙНЪЛ ФОР НА БАЛКАНСКАТА ЛИГА


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи