Тити: Играчите и спонсорът спасиха Левски от фалит


Тити: Играчите и спонсорът спасиха Левски от фалит
Тити Папазов
25-03-2009 00:50 | Gong.bg

Наставникът на баскетболния Левски Тити Папазов изрази своята благодарност към играчите, както и спонсора на отбора, които по думите на Тити са спасили клуба от фалит. Специалистът също коментира, че спечелената Купа от „сините” задължава отбора да постига нови успехи.
 
„Тази купа вече е в историята. Тя беше изключителен успех и аз казвам, че дойде в много важен момент. Изкарахме много тежко начало на сезона. Изглеждаше непоправимо. Бяхме дали дума на играчите, че заради техния жест да останат и да спасят отбора и да намерим човек, който да инвестира в този клуб, борени дни преди денят хикс ние успяхме и смятам, че оттогава в моята глава започна да се прокрадва идеята и желанието”, заяви Тити Папазов.
 
„Знаех, че играчите трябваше да си получат заслуженото за това, което направиха. Те реално останаха да си получат възнагражденията. Тайничко се надявах, че това може да бъде Купата на България. Този успех щеше да бъде най-добрата за играчите, а и за хората, които дават пари. Всеки, който дава каквито и да е средства в спорта трябва да му бъдем безкрайно благодарни, тъй като за съжаление в българския спорт това не е свързано с финансови дивиденти. Може би тази награда е и за нашите спонсори”, продължи специалистът.
 
„И сега смятам, че най-добрия отбор в България е този на Лукойл, независимо, че успяхме да го надиграем. Това до някаква степен прави успеха доста по ценен. Когато успееш да постигнеш успех над по-класен съперник титлата винаги е по ценна. Иска ми се този успех да не остане сирак, а той да има своето продължение. Много трудно би било, но Левски е отбор, който трябва да се мотивира още повече след такъв успех. Смятам, че и играчите са безкрайно щастливи от това. В съзнанието им остава този успех, а не подаръците и премиите по договор. Това ще повиши тяхното старание, тяхното себераздаване в тренировъчния процес. Един такъв успех има и задължения след себе си”, допълни още той.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи