Борислав Чилингиров: Сбъдна се една мечта


Борислав Чилингиров: Сбъдна се една мечта
Рилски спортист поздравява публиката
25-03-2009 23:08

Борислав Чилингиров - Изпълнителен директор на Рилски спортист:

„Сбъдна се една мечта. Може би не само аз мечтаех, но и други също. Но човек е голям, колкото с аголеми и мечтите му. Пак искам да кажа, че всичко това не е случайно. Работим по професионален начин и резултатите са налице. Атмосферата бе уникална. Ръководство, треньор, отбор и публика – всички бяха едно цяло. В трудните мигове по време на тези два дни цялата публика повярва, че момчетата могат да постигнат този голям успех. Но сега не спираме да мечтаем. Искам това да е само едно начало. Радвам се, че ние успяхме, но също щях да съм щастлив, ако и друг български отбор, било то баскетболен или друг колективен спорт да печели купи.
Аз и друг път го казах. Ние можем сега само да се гордеем, че сме един модел. Но не става всичко само с пари, трябва и сърце да има. Не се ли влага сърце във всичко, което се прави – не става.Бих желал в България да има още поне 20 клуба като нашия. Винаги съм знаел, че българинът има неограничени възможности. Имаме вече и чужди състезатели, но и те, заедно с останалите показаха български дух за победа в това състезание. Показахме начинът за успех – с много труд, професионализъм и сърце.
Мисля също, че с еполучи един незабравим празник, всички които бяха свидетели и тези пред екраните ще го помнят дълго. Аз специално ще го помня цял живот. Самоковци, гордейте се, че имате такъв клуб.”


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи