Камен Тошев обеща номинациите на съдиите в сайта


Камен Тошев обеща номинациите на съдиите в сайта
Камен Тошев
26-03-2009 10:55

Шефът на съдиите в България Камен Тошев обеща вчера, че минимум три дни преди мачовете в Националната лига, както и А група при мъжете и жените, всички баскетболни фенове ще могат да научават нарядите за съответните срещи на страниците на BulgarianBasket.com. Той опроверга информацията, поместена ден по-рано, че номинациите на съдиите в България не се знаят, а ги има в БФБ 10 дни преди от самите мачове. След като Балканската лига помести нарядите си официално преди срещите, Тошев каза, че не е проблем това да става и при нас в сайта.
 
Тошев бе единодушно подкрепен при явно гласуване на Общото събрание на Националната съдийска колегия точно преди година и така остана още един мандат начело на организацията. Той бе един от комисарите, обслужващи Файнъл Фор-а на Балканската лига в Самоков. Другият бе Михай Алдя от Румъния.
 
Александър Янкулов пък бе българският представител сред съдиите в това реномирано състезание. Той, заедно с Младен Субашиев са двамата кандидат-международни съдии, които са предложени на ФИБА Европа за одобрение.
 
Надяваме се, че с това ще бъдем още по-полезни и така ще имат възможност всички наши читатели, сред които голяма част от съдиите в България, да научават всички номинации преди самите срещи. Сайтът ни има уникална база данни с всички съдии (не само у нас, но и в Европа), свирещи мачове, всеки от тях с личен профил и подробна статистика за нарядите му през последните три сезона.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи