БТК е официалният спонсор на БФБ, логото на vivatel на екипите на отборите


БТК е официалният спонсор на БФБ, логото на vivatel на екипите на отборите
Михов и Москени подписаха договора
27-03-2009 15:42 | БФБ

БТК вече е официален спонсор на Българската федерация по баскетбол. Днес, 27 март 2009 г., двете страни сключиха двугодишен договор, който беше подписан от г-н Бернар Москени, главен изпълнителен директор на БТК и г-н Михаил Михов, президент на БФБ, и така заявиха намеренията си за дългосрочно партньорство.
 
“За БТК е много важно да достигне сърцата на българите чрез спорта и културата. Българската федерация по баскетбол е естествен партньор на БТК, защото тя постига много успехи и се установява трайно на българската и европейска спортна сцена. Сигурни сме, че с подкрепата на БТК и с логото на нашия мобилен оператор vivatel на своите екипи, българските баскетболисти ще продължават да бъдат успешни и им желаем отлично представяне на Европейското първенство”, заяви след подписването на договора Бернар Москени.
 
“Радваме се, че най-големият телеком в България прие да спонсорира Националната Баскетболна Лига и Държавното първенство по стрийтбол. Надяваме се, че това партньорство ще бъде ползотворно и успешно и за двете страни”, каза Михаил Михов.
 
По време на събитието беше представено и новото лого на Националната баскетболна лига, включващо името на мобилния оператор на БТК. Марката vivatel ще присъства върху екипите на отборите, участващи в Националната баскетболна лига, върху терена и банери в баскетболните зали, на официалния сайт на БФБ и на други рекламни продукти.
 
Като спонсор на федерацията БТК ще подпомага всички баскетболни състезания, Националната баскетболна лига и Държавното първенство по стрийтбол. Стрийтбол турнирът ще се проведе през лятото в три възрастови групи и ще се състои от регионални турнири в минимум 10 града и финален турнир. С участието си в него, телекомът заявява желанието си да инвестира в младите хора на България и продължава работата за тяхното развитие и спортна култура.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи