Слаб Виденов и тежка загуба за Гранада


Слаб Виденов и тежка загуба за Гранада
Филип Виденов
05-04-2009 07:54 | Gong.bg

В мач от 29-я кръг на испанската елитна баскетболна лига АСВ Гранада допусна поредна загуба като домакин с 54-68 точки от Барселона и по този начин отборът, където играе българският национал Филип Виденов ще трябва да се бори за своето оцеляване.
 
Барселона отказа своя съперник още през първата четвърт, когато показа своята класа, а до края на мача не изпусна лидерската си позиция и успя да стигне в крайна сметка до повече от комфортната си победа.
 
Филип Виденов игра тринадесет минути и половина, но не успя да отбележи нито един кош. Той все пак записа две асистенции в своя актив.
 
За Гранада все пак се отличи Пабло Агилар, който бе най-резултатен в мача със своите 18 точки, а Борчард завърши с актив от 13 точки.
 
Ерсан Илясова бе най-резултатен за Барселона с 15 точки, като той се отличи и със седем борби. Яка Лакович отново бе на ниво и добави 13 точки, а Фран Васкес отбеляза 10.

След тази победа Барселона остава на второ място във временното класиране, докато Гранада се намира в сериозна криза и направи сериозно отстъпление в представянето си и вече е на четиринадесета позиция и до края на сезона ще се бори за своето оцеляване в АСВ.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи