ДКС отваря врати за финалния турнир на младежката лига за юноши


ДКС отваря врати за финалния турнир на младежката лига за юноши
Пресконференцията във Варна (сн. Gong.bg)
07-04-2009 14:08 | Gong.bg

Финалният турнир за Купата на младежка лига "Дерби" стартира във Варна утре. Срещите ще се проведат в зала „Конгресна" в ДКС, където отборите ще имат възможност и да тренират. Участие в турнира ще вземат отборите на Черно море, Лукойл Академик, Рилски спортист и Левски. В 16 часа утре играят Лукойл Академик и Рилски спортист, а от 18 часа е двубоят между Черно море и Левски.
 
На 9-и април в 10 часа е срещата за 3-4 място, а финалът е предвиден за 12 часа. Официалното закриване на турнира е в 14,15. Входът е свободен.
 
Предвидени са 10 индивидуални награди, сред които най-добър реализатор, най-добър борец под коша, асистент, MVP, най-добър треньор, най-добър съдия и др. Призовете ще са осигурени, както от спонсора на лигата, така и от Е.ОН. Съдиите са от Варна, Бургас, Добрич, Генерал Тошево. Турнирът ще бъде наблюдаван от Георги Глушков, който е мениджър "Развитие" в БФБ.
 
Варненският Черно море се представи най-добре в лигата в сравнение с останалите, като записа 16 победи и само 1 загуба. Неуспехът бе срещу Лукойл Академик у дома.

„Малко съм притеснен преди старта на финалния турнир, тъй като не сме имали много време да се готвим заедно. Александър Янев и Васил Кьосев играят и се готвят и с мъжкия отбор, а много от останалите момчета бяха ангажирани и с националната гарнитура", коментира треньорът на Черно море Петко Делев.

ПРОГРАМА ЗА ФИНАЛНАТА ЧЕТВОРКА В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)
 

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)
 
ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ РЕДОВНИЯ СЕЗОН В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА В МЛАДЕЖКА ЛИГА (ЮНОШИ)


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи