Юлия Боянова: Вървим в правилна посока, апетита идва с яденето


Юлия Боянова: Вървим в правилна посока, апетита идва с яденето
Юлия Боянова (сн. Gong.bg)
09-04-2009 14:53

Президентът на Левски Юлия Боянова сподели на днешната пресконференция в Пресклуб „България” по повод избирането на баскетболния клуб за отбор на месеца, че е безкрайно щастлива от избора на журналистите и добави:
 
„Това е още едно признание за нашия отбор. Радвам се, че показахме много добър баскетбол в Плевен, защото понякога на такива финали качеството на играта не е особено високо. Мисля, че ние зарадвахме всички, които са били по време на купата там, както и тези по телевизията с един качествен баскетбол и заслужено спечелихме трофея”.
 
Боянова не пропусна да отбележи също и днешния успех на юношите на клуба, които само преди броен часове станаха трети на финалния турнир от Младежката лига на страната.
„Това е голям успех като се има предвид колко много проблеми с контузени състезатели имаше старши треньорът на този отбор Юлиан Аладжов”, каза още тя.
 
Боянова също каза, че в клуба няма напрежение и няма условия за задължителни победи, но в същото време тя подчерта:
„Клубът върви в правилна посока и да сме живи и здрави, ние нашето ще си го вземем. Разбира се с връщането на Тити и целите са станали по-различни, а и се направиха допълнения към досегашната селекция. Не бива обаче да се забравя, че само преди месец и половина бяхме на ръба да се разделим с по-голяма част от състезателите. Шанс за нас беше, че спонсорите на клуба се появиха точно навреме и оттук нататък апетита идва с яденето. Относно качеството на баскетбола – не бих казала, че отборите са по-слаби в сравнение с предната година, а напротив – първенството е по-добро и по-интересно.”

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи