Георги Давидов поддържа форма с Балкан


Георги Давидов поддържа форма с Балкан
Георги Давидов
21-04-2009 23:31 | Botevgrad.com

От днес бившияг играч на Лукойл Академик, ЦСКА и националния отбор Георги Давидов започна да поддържа форма с отбора на "Балкан". Той пристигна в Ботевград заедно с бившия му съотборник в "червения" тим Данчо Бозов и направи здрава тренировка с останалите момчета от отбора.
 
След колизиите, сполетели ЦСКА под ръководството на печалния тандем Стерянопулос и Прелевич и от които Давидов бе сред най-ощетените, той замина във Франция, където игра в четвъртодивизионния Андрезийо Буетен. След няколко мача с френския тим получи покана от тима от първа швейцарска лига Лозана Баскет. Новият му отбор зае осмо място в съставената от 12 отбора LNA с 9 победи и 12 загуби в редовния сезон. В първия кръг на плейофите Лозана Баскет бе елиминиран с 3-0 победи от лидера в редовния сезон Vacallo.
 
"Последният мач от плейофите бе на 4 април, след което се завърнах в България. Започнах периодично да поддържам форма със самостоятелни занимания. Днешната тренировка с Балкан бе отлична възможност за пълноценно натоварване", каза Жоро Давидов.
 
Роденият през 1976 г. баскетболист е с намерения да продължи кариерата си. "Все още е рано за конкретни предложения", каза за botevgrad.com 202-сантиметровият център.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи