Клубният сайт на Черно море скочи срещу ръководството на отбора


Клубният сайт на Черно море скочи срещу ръководството на отбора
Черно море гостува на Рилски утре
24-04-2009 22:01 | Chernomorebasket.com

Клубният сайт на Черно море не издържа след погрома на варненци и критикува остро ръководството на отбора като зададе 8 много дръзки въпроса към него. Публикуваме пълното съдържание на обръщението, което гласи:
 

„Евроинс Черно море беше разнебитен от Левски насред собствената ни зала "Христо Борисов" във Варна с 26 точки разлика - 58-84, в мач който няма абсолютно никакво значение за противника, освен да ни нанесе поредното унижение през сезона. Този погром породи поредната лавина от въпроси, който чакат своите отговори:
 
1.Защо добри и скъпо платени чужденци, които имат отлични качества, не могат да отбележат 20 точки в нито една част от пореден мач?
 
2.Защо повечето български състезатели играя на многократно по-ниско от нормалното си ниво?
 
3.Кой носи отговорност за положението в клуба - при уволнението на Предраг Бадняревич Симеон Варчев обяви, че ще помага на Даниел Димитров. Това означава помощник-треньор ли?
 
4.Каква е ролята на Симеон Варчев в клуба - той е доказал във времето, че може да бъде много полезен на клуба, но в момента нещата изглеждат различни - в момента той пречи.


5.Кой е отговорен за медийната политика на клуба - продължават гръмките изявления преди всеки важен мач (в 90% от случаите мачовете биват катастрофално загубени) - това намалява престижа на клуба и дразни феновете.
 
6. Кой направи селекцията - защо имаме пълен отбор чужденци, при положение, че дори Лукойл Академик залага на повече български играчи, а национални състезатели играят в А група и по долните дивизии в чужбина - Атанас Радев и Йордан Бозов са в Балкан, Георги Давидов е в България, след като игра по долните дивизии във Франция, и поддържа форма в Ботевград.
 
7. Кой отговаря за психическото състояние на отбора?
 
8. Защо зала "Христо Борисов" е в толкова окаяно състояние - срамно е най-добрата школа в България да се помещава в зала, в която няма нито едно изправно светлинно табло - сравнението с другите школи с претенции в България е плачевно!
 
Феновете на отбора очакват отговори на тези и много други въпрси, и вероятно докато не ги получат, залата ни ще бъде толкова пълна, колкото беше по време на вчерашното "дерби"!"


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи