Назначенията на съдии и комисари за плейофите при мъже и жени


Назначенията на съдии и комисари за плейофите при мъже и жени
07-05-2009 07:06 | Българска Федерация Баскетбол

Полуфиналът между Лукойл Нефтохимик и Монтана 2003 от женското първенство бе поверено на Димитър Гологанов и Красимир Стойнов. Срещата е днес, 7 май в Бургас, а Дежурен представител на БФБаскетбол ще е Тотьо Вичев.
 
Другата полуфинална среща, между Дунав Еконт и Берое 07 ще бъде ръководена от Мирослав Томов и Александър Янкулов, а комисар ще е Веселин Караниколов. 
 
На следващия ден пък започват четвъртфиналите на Националната баскетболната лига. От 18 часа в зала „Балканстрой” в Плевен в най-интересния сблъсък излизат Спартак и Рилски спортист. Срещата ще бъде ръководена от Марин Механджиев, Мирослав Томов и Орлин Николов, а делегат ще е Васил Гъдев. В ответния мач – в неделя в Самоков – ще свирят Владимир Цеков, Чавдар Зехиров и Младен Субашиев под наблюдението на Ангел Иванов.
 
Другият четвъртфинален сблъсък – Евроинс Черно мореЯмбол започва с мач във Варна от 18 часа. Съдии на тази среща ще са Борислав Пелтеков, Ивайло Ресиловски и Красимир Стойнов с комисар Илия Ангелов. На реванша в зала „Диана" в неделя ще свирят Златин Караниколов, Младен Марков и Александър Янкулов, а Дежурен представител е Румен Калпакчиев.
 
Последният двубой от тази фаза, между Сливен и Левски ще бъде ръководен от Николай Петров, Ивайло Иванов и Иван Николов в София (комисар – Стоян Шесташки), и Иван Маринов, Иван Станчев и Николай Костов в Ямбол (ДП – Николай Неделчев).

СПИСЪК НА ВСИЧКИ СЪДИИ У НАС С ТЕХНИТЕ НАРЯДИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ СЕЗОНА

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи