Тити Папазов: Оптимист съм, дано утре да е по-лесно


Тити Папазов: Оптимист съм, дано утре да е по-лесно
Тити Папазов
16-05-2009 22:06 | Gong.bg

„След като днес минахме през ада, аз съм оптимист”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов за Гонг след победата с 94-81 точки срещу Черно море в първата среща от полуфиналната серия между двата състава.
 
„На базата на по-непостоянното си представяне Черно море влезе в серията не като фаворит и според мен това им помага. Ако беше като в началото, когато бяха обявили, че искат три финала и сега идваха като фаворити, може би щеше да ние по-лесно. Благодаря на публиката, която е била раздвоена да гледа евентуална загуба на футболния ЦСКА или да ни помогне. Подкрепиха ни и съм им благодарен. Дано и утре да е така, затова изместихме утрешния мач от 17 часа. Мисля, че в плейофите Черно море ще покаже истинското си лице”, коментира още Тити. Сериозна агитка на „сините” подкрепяше баскетболистите на Левски в зала „Христо Ботев” и едновременно с това се вълнуваше от случващото се във Варна на футболния сблъсък между Черно море и ЦСКА.
 
За момента, в който Черно море взе инициативата в началото на втората четвърт Тити Папазов каза: „Направихме тактическа грешка. Надявам се, че ще поправим грешките в движение. Дано утре да спечелим по-лесно. Черно море е отбор с нестандартна игра и трудно може да се нагоди цялостна стратегия срещу тях. Иска ми се да спечелим три победи, а в колко мача не е важно. Целта ни е финал, но първо – утре.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи