Левски призова феновете за подкрепа в решителния мач на връх празника


Левски призова феновете за подкрепа в решителния мач на връх празника
Левски иска подкрепата на феновете (Gong.bg)
24-05-2009 02:44 | Levskibasket.com

Левски и Черно море ще играят днес своята решителна пета среща от 17.00 часа в зала „Христо Ботев”. Точно днес се навършват и 95 години от основаването на клуба, а по този случай ръководството на този в баскетболната му част призовава феновете да подкрепят отбора за класирането му на финал. Приготвени са много награди за феновете, които са познати като най-верните и многобройни в цялата страна и чиято подкрепа доста често е била фактор за успехите на всички формации в клуба, съобщава клубният сайт на "сините" Levskibasket.com.
 
Баскетболен клуб Левски все още има добър шанс за класиране на финал от 2003 година насам, а за него вече се класира Лукойл Академик. Същият този отбор, който „сините” надиграха в титанична битка в Плевен преди няколко месеца и спечелиха купата на България. Сега обаче преди да стигнат до нов дуел с Лукойл Академик, Левски ще трябва да се преборят с Черно море и ги отстранят по пътя към финала. Серията е равна – 2-2, а този мач в зала „Христо Ботев” днес от 17.00 часа е последен. Който победи в тази среща, излиза следващата седмица в нова серия до 3 победи срещу Лукойл.
 
Подкрепете любимия син клуб в неделя следобяд в деня на празника на 95-годишнина от основаването му, се казва още в съобщението от клубния сайт.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи