Малките „професори” на БУБА не дадоха шанс на Доростол


Малките „професори” на БУБА не дадоха шанс на Доростол
Професор Василев вещо дирижираше отбора си
23-05-2009 11:18

Бейби-отборът на БУБА баскет победи и в мач номер 5 от финалите за десетгодишните в Арена Самоков. Този път пред тях „клекна” добрия тим на Доростол Силистра, а крайния резултат от срещата бе 41-34 за БУБА баскет. Срещата премина при непрекъсната гонитба в резултата, а накрая малките „професори” от БУБА просто взеха контрол над мача и не оставиха никакъв шанс на съперника си.
 

Силни изяви имаха всички състезатели на БУБА баскет, но се откроиха Пламен Василев, Виктор Викторов и Георги Митровски в едната петица, както и Иван Алипиев и Красимир Кръстев в другата на отборът-победител.
 

Направи впечатление ненормалното поведение на част от родителите от Силистра, които дадоха лош пример на децата като освиркваха и се опитаха по всякакъв начин да окажат влияние в една малка зала на малките състезатели от БУБА баскет. Един много лош признак на отношение, още повече когато става въпрос за деца. От друга страна пък заслужават похвала родителите на БУБА баскет, които също бяха многобройни и не спряха да подкрепят своите и както винаги без да обиждат баскетболистите от другия отбор. В крайна сметка правдата възтержествува, а накрая дори се стигна и до момент, в който „професорите” от БУБА скриха топката на съперника и рядко им дадоха възможност да я пипнат в последните няколко минути.

 

След този успех БУБА баскет завърши групата на първо място и ще играе с отбора, заел второ място в другата група победителят от мача Ахил/Шампион 2006) следобяд от 16.30 в полуфинал 1. Доростол също се класира за полуфинал, но ще играе с първенеца от другата група – Черно море Варна.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи