Оспорвани срещи и във втория ден от финалите за мини-момчета


Оспорвани срещи и във втория ден от финалите за мини-момчета
Балкан надигра Ямбол (сн. Любомир Георгиев)
26-05-2009 22:08

В група А Овергаз единствен продължава без загуба. Днес възпитаниците на Христо Ценов надиграха с две точки – 66-64 тима на Доростол имат две победи от две срещи. В същата група само Ямбол няма записан успех след два дни игра. Днес те отстъпиха на Балкан със 64-78. Мачът премина при честа смяна на водачеството, а накрая в последната четвърт по-свежите състезатели от Ботевград надделяха над по-високите си противници от Ямбол.
 
Третият мач от тази група А бе истински трилър. Шампион 2006 поведе с близо 30 точки разлика на БУБА баскет, но възпитаниците на Емилия Кръстева и Теодора Смочевска не само се върнаха в срещата, но и чрез героя в този мач Теодор Кобиларов да го спечелят. Младокът вкара кош със сирената за 61-60 в полза на БУБА баскет и първи техен успех на тези финали.
 
В група В три срещите от днешната програма бяха далеч по-неравностойни. Първо Славия победи Локомотив София със 74-33, а след тях Черно море не срещнаха съпротива от Спортист Своге – 77-50. В последната среща от днешната програма домакините от Рилски спортист, водени от Боби Трифонов изиграха нов красив мач и разбиха Хебър с 82-43. В тази група В единствените два отбора без загуба са Рилски спортист и Черно море, които утре се срещат в мач помежду си от 17.30 в голямата зала на Арена Самоков. Това е и най-интересния мач в тази група от ден номер 3 на финалите за мини-момчета.
 
В група А пък ще бъдат интересни за гледане и трите срещи. БУБА баскет играе с Ямбол от 10.00, веднага след тях са Шампион 2006 и Овергаз и от 14.30 се изправят един срещу друг Доростол и Балкан.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА А НА ФИНАЛИТЕ ЗА МИНИ-МОМЧЕТА (12)
 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА В НА ФИНАЛИТЕ ЗА МИНИ-МОМЧЕТА (12)

 

ВРЕМЕННИ КЛАСИРАНИЯ ОТ ФИНАЛИТЕ ЗА МИНИ-МОМЧЕТА (12)


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи