Тодор Стойков се разделя с ергенлъка


Тодор Стойков се разделя с ергенлъка
Тодор и Денис (снимка: Личен архив)
29-05-2009 23:30

Най-добрият български баскетболист в последното десетилетие Тодор Стойков свършва с ергенлъка. Звездата и капитан на Лукойл Академик е направил предложение на дългогодишната си приятелка Денис и след по-малко от два месеца ще мине с нея под венчилото.
 
Сватбата ще бъде на 11 юли в царската резиденция Евксиноград, намираща се в близост до Варна – родното място на Стойков. Това изящно архитектурно творение е построено в миналото за лятна резиденция на княз Александър Батенберг. По-късно приказният замък се превръща в почивна база за служителите на Министерския съвет, а на 11 юли тази година дворецът ще бъде достъпен за всичките гости на сватбения ритуал на Тодор и Денис. По време на церемонията се очакват между 250-300 VIP гости - бизнесмени, спортисти и много други минали и настоящи звезди. Някои от тях вече получиха своите официални покани, а между първите с такива са националния селекционер на България Пини Гершон и неговия помощник Ави Ковалски.
 
Като най-вероятни кумове на младото семейство съвсем закономерно се спрягат босът на Лукойл-България Валентин Златев и неговата очарователна съпруга. Стойков е в отлични взаимоотношения със Златев и именно той е причина варненцът да се задържи в Лукойл Академик за дълъг период от време.
 
Страстите без съмнение ще бъдат огромни от начало до край, тъй като се очаква на събитието да пеят на живо едни от най-добрите български изпълнители от различни музикални жанрове.
 
Под въпрос е медения месец на двойката младоженци, тъй като веднага след сватбата Стойков ще трябва да стартира подготовка с националния тим за Евробаскет 2009. Това ще бъде второто значимо събитие за капитанът на България, която ще бъде част от най-големия баскетболен форум на това ниво в Полша през месец септември.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи