НСА с първи успех, Левски Спартак с нова разгромна загуба


НСА с първи успех, Левски Спартак с нова разгромна загуба
Сара Маринова с 39 точки (5 тройки)
01-06-2009 21:05

След фал-старта от вчера срещу Дунав, днес девойките на НСА не срещнаха особени затруднения срещу разпиления отбор на Левски Спартак и победиха за сефте в тазгодишните финали за тази възраст с 87-53. Победата запази шансовете на НСА за класиране в първата четворка, докато загубата с тази огромна разлика на практика почти изхвърли Левски от възможността за високо класиране.
 
Сара Маринова изигра фантастичен мач за НСА и завърши с 39 точки, от които 5 тройки (от 6 опита). Тя добави 7 борби, 2 асистенции и отне една топка от съперника за впечатляващия коефициент от 42. Много добре се включи и Анита Димитрова, завършила с дабъл дабъл – 11 точки и 13 овладени топки, както и Михаела Дилова – 10 точки, 3 борби и по 2 асистенции и отнети топки.
 
Единствено Мария Бойчева от състава на Левски Спартак завърши с двуцифрен актив от точки – 13.
 
Утре отборът на НСА ще се бори за влизане в първата четворка, а само победа с 3 и повече точки над Черно море Одесос ги устройва, за да го сторят. Левски Спартак от своя страна пък трябва да се надяват на загуба на НСА от Черно море и в същото време да гонят невъзможна и по скоро победа с космическата разлика от ...62 точки над Дунав, за да попаднат сред четирите най-добри.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЛЕВСКИ СПАРТАК - НСА
 
РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА А НА ФИНАЛИТЕ ЗА ДЕВОЙКИ (19)

РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА В НА ФИНАЛИТЕ ЗА ДЕВОЙКИ (19)
 
ВРЕМЕННИ КЛАСИРАНИЯ В ДВЕТЕ ГРУПИ НА ФИНАЛИТЕ ЗА ДЕВОЙКИ (19)

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ФИНАЛИТЕ ЗА ДЕВОЙКИ (19)
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ФИНАЛИТЕ ЗА ДЕВОЙКИ (19)


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи