Слухове връщат Марин Докузовски в Лукойл Академик


Слухове връщат Марин Докузовски в Лукойл Академик
Марин Докузовски направи Работнички шампиони
10-06-2009 22:44 | Gong.bg

Само дни след като спечели шампионската титла на Македония, отборът на Фершпед Работнички Скопие остана без спонсор, а треньорът Марин Докузовски вече е свободен, което засилва слуховете за евентуално негово завръщане начело на ЛукОйл Академик.

„Фершпед разпусна Работнички, а първи в списъка на отиващите си от тима е наставникът Докузовски, който е на крачка от българския Лукойл”, пише македонският вестник „Дневник”. Компанията „Фершпед” вече няма да спонсорира баскетболния клуб, но ще изплати всички пари, които дължи, а на играчите и треньорския щаб е съобщено, че свободно могат да си търсят нови отбори за следващия сезон.

Новината предизвика още по-сериозни въпросителни около бъдещето на специалиста Марин Докузовски, който вече бе начело на българския шампион в близкото минало и чието име все по-настойчиво се спряга като основен вариант за нов наставник на „студентите”, след като двумесечният договор на Георги Младенов с шампионите изтече с края на първенството.

„Никой не е разговарял с мен за евентуален трансфер в друг клуб. Сезонът току що завърши при нас”, коментира Докузовски пред местната преса.

Последната дума за това кой ще води Лукойл Академик през следващия сезон и дали старши треньорът ще се казва Марин Докузовски, Георги Младенов или някой друг, логично ще има босът на клуба Валентин Златев.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи