Момчетата на Рилски спортист – финалисти на шампионата в Ботевград


Момчетата на Рилски спортист – финалисти на шампионата в Ботевград
Рилски спортист (14)
14-06-2009 16:08

Момчетата на Рилски спортист спечелиха най-важната си среща от зоната в Ямбол срещу Сливен и се класираха за финалите в Ботевград в края на месеца. След едно оспорвано първо полувреме, през вторите 20 минути момчетата на Боби Трифонов и Емил Бонев взеха контрол над срещата и накрая се поздравиха с краен успех от 74-59 над Сливен. Мачът бе битка за второто място в тази зона след като стана ясно, че домакините от Ямбол ще завършат първи.
 

Изключително силно играха Александър Герин, който вкара 7 тройки и то повечето решителни през второто полувреме, както и съотборникът му Димитър Вардаров. Без съмнение заслугата отборът да бъде сред финалистите за тази възраст е и на всички момчета, както и техните треньори за положените усилия през цялата година.
 

По-рано през деня Рилски спортист победи и тимът на софийския Ахил със 65-45. По този начин момчетата от Самоков завършиха турнира с 3 победи и 1 загуба на второ място. Първи са Ямбол без загубен мач, а трети станаха Сливен с актив от 2-2. Следват Левски с 1-3 и Ахил без победа на последното място.


ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ЗОНА ЯМБОЛ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи