Познати лица в селекцията на Македония


Познати лица в селекцията на Македония
26-06-2009 20:07

Не само повечето от българските играчи на ЛукОйл Академик вече са наясно с повиквателните си за Европейското първенство в Полша през септември. Македонецът Ристе Стефанов е сред селектираните от старши треньора на националния тим на родината му Йовица Арсич. В списъка очаквано личи името и на друг екс, а евентуално и бъдещ състезател на „студентите” Перо Антич, както и това на бившия баскетболист на ЦСКА София Димитър Мираковски.  
 
Сърбинът Арсич, който преди време кандидатстваше за наставник на България повика още: Върбица Стефанов, Владо Илиевски, Яне Петровски, Александър Димитровски, Дарко Соколов, Воядин Стояновски, Дамян Стояновски, Диме Тасовски, Перо Блажевски, Тодор Гечевски, Предраг Самарджиски, Боян Трайковски и натурализирания американец Джеремая Маси. 

Ветеранът Върбица Стефанов, който прекрати кариерата си на клубно ниво, ще спре с баскетбола след Европейското. 35-годишният Стефанов ще води страната си за последно на шампионата в Полша. Македония е в група А на шампионата на Стария континент заедно с Хърватия, Гърция и Израел.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи