Олимпиакос дава 10 милиона за любимец на Пини


Олимпиакос дава 10 милиона за любимец на Пини
Антъни Паркър
30-06-2009 14:26

Босовете на гръцкия Олимпиакос явно не се влияят от икономическата криза. Потвърждение за това е поредното бомбастично предложение към играч от НБА. Клубът от атинския квартал Пирея е отправил оферта към Антъни Паркър за две години на стойност 10 милиона долара. Именно Паркър минава за големия любимец на старши треньора на мъжкия ни отбор Пини Гершон от времето, когато американецът играеше в Макаби Тел Авив, а и бе една от звездите в селекцията, която триумфира с титлата в Евролигата. Самият Гершон е споделял, че това е състезателят, с който се работи най-лесно, заради изключителния му професионализъм.

Антъни Паркър все още не е дал отговор на атрактивното предложение от гръцкия вицешампион. 34-годишният баскетболист напусна Европа в посока Торонто отвъд океана, но вече на няколко пъти намекна в интервюта пред медиите, че връщането на Стария континент не е изключено.

Паркър може да се превърне в третият бивш баскетболист на Макаби, който привлича Олимпиакос. „Червените” взеха Никола Вуйчич и Йотам Халперин миналото лято и то няколко месеца след като се разделиха с националния ни селекционер Пини Гершон.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи