Бойко Борисов уважи Стойков, Калоян Иванов се пребори за жартиера на булката


Бойко Борисов уважи Стойков, Калоян Иванов се пребори за жартиера на булката
Младоженците и техните кумове
12-07-2009 16:23 | gong.bg

Големите спортисти получават голямо внимание и това е повече от логично, когато става дума за сватбата на капитана на баскетболния ни отбор, който през септември ще защитава името на България на Европейското, Тодор Стойков и половинката му Деница. Двама от най-видните политици на страната ни се отчетоха подобаващо за празненството на национала.  
 
Като запален фен на спорта и специално на Стойков президентът на Република България не пропусна да му честити сватбата. Макар и да не успя да присъства лично на тържеството във Варна, Георги Първанов изпрати подарък – специално подбрана картина и поздравителен адрес на младото семейство, който водещият на партито Богдан Томов изчете гласно на присъстващите в бившия царски дворец Евксиноград.  
 
Настоящият кмет на София и бъдещ премиер на страната Бойко Борисов обаче дойде на крака да уважи празника на Тодор Стойков, съпругата му Деница и разбира се кумовете Валентин и Люба Златеви. Съвсем не изненадващо Борисов дори бе подканен да вземе думата и да пожелае семейно щастие на младото семейство. Столичният кмет се отчете на дансинга и то въпреки дъжда в съботната вечер.
 
Добра форма преди началото на подготовката на баскетболистите ни преди Евро 2009 в Полша демонстрира единият от близнаците Иванови – Калоян, който се пребори с ожесточената конкуренция и дори с брат си Деян при улавянето на жариера на г-жа Стойкова, след като пресният съпруг – Тодор изпълни един от най-атрактивните обичаи на всяка сватба.  
 
Капитанът на националния ни тим обаче доста се поизпоти докато сам се сдобие с изкусителния аксесоар на половинката си. Все пак в този момент Тошко Стойков не можеше да се възползва от уменията си с ръце, както го прави по време на мач, защото трябваше да свали жартиера на Денис само със зъби, а като всяка млада булка, се наложи и тя да бъде ухажвана. Бурно окуражаван от Ивана, Богдан Томов и всички гости, Стойков запази самообладание и стигна до целта.  
 
В битка за жартиера, който младоженеца хвърля към събралите се ергени на сватбата редом с останалите се наредиха и присъстващите национали, които все още не са задомени. Дали високият ръст или завидната енергичност именно Калоян Иванов се добра до трофея.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи