Берое 07 с нов треньор


Берое 07 с нов треньор
Михайлов ще гони силни резултати в Стара Загора
20-07-2009 14:16

Нов старши треньор ще има отбора на Берое 07. Той се казва Стефан Михайлов и ще застане начело на тима за новия сезон.

В досегашната си треньорска кариера Михайлов е бил 4 години помощник-треньор в Левски Спартак. Между 2003 и 2007 сините бяха сред водещите отбори у нас и се бореха за титлата. В тези години той помагаше на Тина Димитрова и във воденето на девическите формации на отбора, където и бил и треньор на някои от момичетата, които сега играят в Берое 07. След като през 2007 Левски Спартак не успя да намери спонсори и престана да съществува на този етап, Михайлов е без работа. Все пак той не е далеч от женския баскетбол, а помага като консултант, изпълнявайки и длъжността Изпълнителен директор в отбора на Тони 7.

Михайлов е роден в Сливен и започва баскетболната си кариера в отбора на родния си град. След това идва в София и играе за отборите на НСА и Спартак МВР. Следват нови два сезона в Сливен, а през 1998 подписва с Левски, където играе през следващите пет години. Със сините са свързани и най-големите му успехи като става и шампион под ръководството на Константин Папазов.

Отборът на Берое 07 вече привлече Анна Римпова за новия сезон. Селекцията няма да спре дотук, като се очакват нови попълнения, които да отговорят на високите цели на тима за новия сезон. Очаква се тимът да започне подготовка малко след средата на август. От ръководството ще изпълнят и всички изисквания и ще подадат заявка за участие в новосформираната лига за жени преди крайния срок на 31 юли.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи