Иван Ценов - заместник министър на спорта


Иван Ценов - заместник министър на спорта
Иван Ценов
31-07-2009 12:45 | БТА

Изпълнителният директор на българската федерация по баскетбол Иван Ценов влиза в екипа на министър Свилен Нейков, който обяви имената на заместниците си, с които ще ръководи Министерството на физическото възпитание и спорта. Това са доцент Лазар Каменов от НСА и изпълнителният директор на родната централа по баскетбол Иван Ценов.  
 
Ресор на доцент Каменов е спортът за високи постижения и научно приложната дейност в спорта. Приоритетите на Иван Ценов са масовият спорт, спортът през свободното време, спортните училища, физическото възпитание на подрастващите, спортът за хората в неравностойно положение, връзката на Министерството с обществените спортни организации и сдружения. Прочутата ни състезателка по шорттрек и олимпийска медалистка Евгения Раданова ще изпълнява длъжността „съветник” в кабинета на министър Нейков. Началник на кабинета е Каролина Зографова.  
 
Във вторник от 12:00 часа в залата на петия етаж на Министерството ще се състои официалното представяне на ръководния екип на министър Нейков.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи