Левски открива сезона в Еврохолд Балканска лига


Левски открива сезона в Еврохолд Балканска лига
Левски и Фени откриват сезона
08-08-2009 11:57 | Любомир Нешев

Ръководството на Еврохолд Балканска лига обяви групите за предстоящото второ издание на надпреварата, както и програмата за турнира. Лигата ще стартира на 10 октомври с мач между Левски и Фени Индустри, който е повторение на четвъртфинала от миналото издание. Общо 10 отбора за разделени на две групи и ще играят 10 мача в редовния сезон, както и миналата година. Груповата фаза ще завърши на 3 март 2010, а на 18 и 24 март ще са четвъртфиналните плейофи.

Програмата за мачовете е направена след съгласуване с телевизиите, транспорт, времеви условия, календарът на националните първенства и други спортни състезания през същия период от време. По време на турнира могат да настъпят и някои нови промени, най-вече заради телевизионни предавания или други уважителни причини.

Шампионът от миналия сезон Рилски Спортист ще започне защитата на титлата си с гостуване в Македония. В първия кръг на 14 октомври самоковци ще се изправят срещу Работнички в Скопие в повторение на финала от надпреварата миналия сезон.

Първото български дерби между Спартак Плевен и Левски ще се играе на 18 ноември в Плевен. Ето и разпределението на двете групи в Еврохолд Балканска лига:

Група А: Куадрипол Брашов, Ловчен Цетине, Работнички Скопие, Рилски спортист и Металац Валево.
Група Б: Левски, Фени Индустри, Спартак Плевен, ОКК Белград, Морнар Бар.

ПЪЛНА ПРОГРАМА НА ГРУПА А НА ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА
 
ПЪЛНА ПРОГРАМА НА ГРУПА Б НА ЕВРОХОЛД БАЛКАНСКА ЛИГА

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи