Силна игра на Захариев на Adidas Nations Camp


Силна игра на Захариев на Adidas Nations Camp
Захариев се представи добре на кампа
10-08-2009 16:03

Българският талант Христо Захариев се представи много добре на кампа Adidas Nations, в който той взе участие. Тази година кампът събра някой от най-добрите млади играчи в света от всички континенти. В крайна сметка отборът на Захариев, отбор Европа завърши на четвърто място.

Още в първата среща българинът се представи много добре за победата срещу Азия със 100-69. Въпреки че бе резерва той завърши с 15 точки. Отбор Европа спечели първите си три мача, но на полуфинала отстъпи пред САЩ 2010, които впоследствие спечелиха и турнира.

Най-доброто представяне на Захариев бе в мача за 3/4 място. В него се срещнаха Европа и САЩ 2011. В този интересен двубой двата отбора желаеха силно победата и се бориха за нея до края. Все пак късметът се усмихна на американците и те победиха с 58-55. Захариев пък получи най-голям шанс за изява и той се възползва от него. Той бе най-добрия за своя отбор и завърши с 16 точки, 6 борби и 2 асистенции. Българинът впечатли американците и с една своя забивка, която бе повтаряна дълго време в края на онлайн предаването на двубоя.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи