Мартин Маринов вика за Бдин, вкарва ги в Б група


Мартин Маринов вика за Бдин, вкарва ги в Б група
Маринов бе на късмет за отбора на Бдин
19-08-2009 18:57 | Любомир Нешев

Гардът на Балкан Ботевград Мартин Маринов бе забелязан на футболния стадион в града, където подкрепяше футболния отбор на Бдин Видин. Видинчани играха бараж за влизане в "Западната Б" група срещу Малеш Микрево. Въпреки превъзходството на Малеш в двубоя видинчани успяха за извоюват победата с 2-1 и се завръщат в Б група след 9 години.

Маринов пристигна на стадиона през второто полувреме и появата му веднага донесе късмет на Бдин. Малко след пристигането му отборът отбеляза и втория си гол в мача, с който реши и двубоя. Естествено той бе радостен от този развой и побърза да телефонира, за да съобщи новината. В края на мача Малеш намали, но за повече времето не стигна.

Мартин Маринов води подготовка в момента с отбора на Балкан преди новия сезон. С тима освен него тренират и Атанас Радев, Бойки Миленков, Кирил Райков, Ценко Наков, Любомир Лилов, Илко Нанев и двамата юноши Венцислав Стоев и Пламен Дончев както и едно ново попълнение. Това е Ивайло Вучков, който идва от отбора на Рилски спортист. Те се готвят под ръководството на новия старши треньор Петър Клечков. Преди началото на подготовката стана ясно, че Мартин Хорозов е освободен от отбора и ще си търси нов отбор за предстоящия сезон.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи