Стартира новият сезон на Аматьорската Баскетболна Асоциация


Стартира новият сезон на Аматьорската Баскетболна Асоциация
22-08-2009 03:45

До 10 септември 2009 година ще продължи записването за втория сезон на Аматьорската Баскетболна Асоциация (АБА). През миналата година се изигра дебютния шампионат, който протече при изключителен интерес и оспорвани срещи от самото начало до края на първенството.
 

АБА се изяви като отличен организатор на миналогодишното първенство с участието на 16 отбора, а мениджмънта на асоциацията вече води официални преговори за изграждане на национална аматьорска лига в цялата страна. С високото ниво на организация Аматьорската Баскетболна Асоциация показа, че няма нищо общо с други турнири на аматьорско ниво, които се организират у нас. И във втория шампионат на АБА участие ще могат да вземат баскетболисти-аматьори без ограничение във възрастта. Състезанието ще се проведе в град София като право на участие имат всички желаещи отбори от цялата страна, които ще бъдат картотекирани в АБА.


Заявките за участие, всички необходими документи и начините за връзка с организаторите на асоциацията може да намерите ТУК.
 
BulgarianBasket.com ще бъде медиен партньор на проявата и тя ще бъде отразена подробно с резултати и класирания на специалната страница на Асоциацията.


Срокът за подаването на заявката за участие е до 10 септември 2009 година на е-майл: aba2008@mail.bg
 
Телефоните за контакти са:
0877126306, 0887282829, 0885427077


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи