Черногорски талант отива в Реал Мадрид


Черногорски талант отива в Реал Мадрид
Владимир Дашич със съотборниците си от Черна гора
23-08-2009 11:34

Един от най-перспективните черногорски баскетболисти Владимир Дашич ще играе в Реал Мадрид догодина, твърди испанският „Марка”. 21-годишният Дашич е част от националния тим на своята страна, който спечели турнира за Наградата на София по-рано този месец, а самият Дашич взе индивидуалния приз за най-добър борец на надпреварата.
 
208-сантиметровият баскетболист се е споразумял за тригодишен договор с испанския гранд, въпреки че в последните месеци към него имаше интерес от доста европейски клубове. Контрактът още не е парафиран официално, като се очаква Владимир Дашич скоро да пристигне в Мадрид, след като приключи ангажиментите си с държавния тим на Черна гора
 
„Получих оферта, която не можах да откажа. Нямам никакви колебания, защото Реал е един от най-добрите европейски състави и то през последните 50 години. Преговорите са приключени, остава само да подпиша. Искам да кажа, че за мен ще е чест да съм част от Реал Мадрид”, коментира талантът. 
 
Кариерата на Владимир Дашич започва в Будучност Подгорица, където играчът се състезаваше до момента. В последния сезон Дашич реализира средно 14.1 точки за 8 мача в европейските турнири.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи