Черно море чака двама плеймейкъри в сряда


Черно море чака двама плеймейкъри в сряда
Даниел Димитров
24-08-2009 13:03 | в-к

Наставникът на варненския баскетболен клуб Евроинс Черно море Даниел Димитров чака двама плеймейкъри да пристигнат на проби в сряда. Както е известно, "моряците" търсят баскетболист именно на този пост.
"Работим много здраво по въпроса. Имаме набелязани състезатели. Тези дни ще им пратим и покани, за да видим на какво са способни. Все още обаче не сме се спрели на конкретни баскетболисти. Всичките са от различни националности, като ще гледаме да изберем най-добрите", каза за “Позвънете” Даниел Димитров
 
Младият специалист разкри, че са водили преговори с Георги Давидов, но той е предпочел да се състезава за Рилски спортист. "Искахме да го привлечем, но той избра Самоков. Това си е негово решение", заяви Димитров
Той добави, че от днес към тима ще се присъедини и Александър Янев. Националът бе пуснат в по-дълга почивка, заради участиеот му на европейското първенство за юноши. 
 
"От утре (бел. авт. днес) ставаме 10 баскетболисти. Най-вероятно през другата седмица в заниманията ще се включи и Станислав Цонков, който бе контузен", завърши Даниел Димитров.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи