Лукойл Академик с ново попълнение


Лукойл Академик с ново попълнение
Айзък Уелс
25-08-2009 16:03 | eurobasket.com

Нов американец ще се подвизава в редиците на баскетболния ни шампион Лукойл Академик. Става въпрос за 203-сантиметровият Айзък Уелс, който вече е част от състава на „студентите”, според един от най-реномираните европейски информационни сайтове eurobasket.com. За последно Уелс носи екипа на швейцарския Лугано Тайгърс. Тимът игра финал миналия сезон в местното първенство.  
 
Преди Швейцария, Айзък Уелс е играл още в италианската втора дивизия, а през 2008-ма подписва с Лугано. В последния сезон Уелс записва средно 15.9 точки и 9 борби за 27 мача. Баскетболистът е роден през 1985-та година и играе на позиции 2 и 3, което сериозно ще засили конкуренцията на този пост при „студентите”.
 
Ръководството на Лукойл Академик вече обяви трансфера на 25-годишния сърбин Марко Джерасимович, който също играе като атакуващ гард и леко крило. В швейцарската първа дивизия миналия сезон игра българина Людмил Хаджисотиров, само че с екипа на Женева Девилс, а догодина в Лугано отива екс-състезателят на Ямбол Байрън Сандърс.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи