Националите срещу Словения довечера, вече тренираха в Марибор


Националите срещу Словения довечера, вече тренираха в Марибор
28-08-2009 11:51

Доста дълъг ден изкараха вчера баскетболистите от държавния ни тим от събирането на летище „София” до края на първата си тренировка на словенска земя преди приятелския турнир, в който ще участват.  
 
Националите отпътуваха от столицата ни преди обед, но полетът им се забави с около два часа, а това промени първоначалните им планове. След пристигането в Братислава последва няколко часа преход с автобус до Марибор, където ще се проведе международната надпревара, която стартира довечера.  
 
Съставът имаше насрочено занимание снощи в словенския курорт и разбира се треньорският щаб начело със селекционера Пини Гершон изведе баскетболистите на тренировка, която приключи около 23 часа наше време.  
 
България излиза срещу домакините от Словения довечера от 19 часа, а ден по-късно играе с друг класен състав – този на Гърция. Това ще са двете най-сериозни проверки за представителния ни отбор преди отпътуването за Полша, където предстои Европейското първенство.  
 
Националите имат и предвидена контрола срещу Рилски спортист на 3-ти септември два дни преди да отлетят за град Вроцлав.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи