Нови попълнения за съперник на Левски и Спартак Плевен в БИБЛ


Нови попълнения за съперник на Левски и Спартак Плевен в БИБЛ
30-08-2009 20:07 | spartak-basket.com

На пресконференция в белградската зала „Пионир” бяха представени две нови попълнения в състава на ОКК Белград, съобщава официалният сайт на клуба. Славният сръбски тим е съперник на Спартак Плевен в група Б от предстоящото издание на Балканската лига. Именно срещу отбора на легендата Радивой Корач Спартак ще открие тазгодишния баскетболен сезон на 14 октомври в зала „Балканстрой”.
 
Плеймейкърът Слободан Дунжерски и центърът Деян Кнежевич са новите играчи на ОКК Белград. Освен тях нов договор с клуба е подписал капитана на белградчани Драган Митрович.
 
188-сантиметровият Слободан Дунжерски е гард, роден през 1988 г. Младият състезател е юноша на Цървена звезда. Играл е още за Войводина (Нови Сад), а през последния сезон е бил в отбора на Судува от елитната дивизия на Литва. 
 
Центърът Деян Кнежевич е роден през 1987 година и идва от отбора на Беовук (Втора дивизия на Сърбия). 
Капитанът Драган Митрович (гард, роден 1985 г.), който преподписа с клуба играе в ОКК Белград от 2003 година. През изминалия сезон Митрович е обявен за най-добър играч във втора дивизия на Сърбия. Той има основен принос славният ОКК Белград да се завърне в елита на западната ни съседка. 
 
ОКК Белград продължава със селекцията си и в скоро време ще обяви още нови имена.  
 
Освен сърбите, в групата на Спартак Плевен от Балканската лига са още съставите на Морнар (Бар, Черна гора), Фени Индустри (Кавадарци, Македония) и Левски София.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи