Пуснаха в продажба първите билети за Световното в Турция


Пуснаха в продажба първите билети за Световното в Турция
31-08-2009 15:12 | БФБ

ФИБА пусна в продажба първия набор билети за Световното първенство за мъже в Турция догодина. Точно една година преди началото на най-голямото баскетболно събитие в света офиса на ФИБА пусна онлайн продажба на билети. Те могат да бъдат закупени на www.turkey2010.fiba.com/tickets. Билетите ще бъдат в продажба между 28-ми август и 28-ми септември, което прави точно един месец. Тези билети ще се продават с 10 процента намаление до последния ден на Евробаскет 2009 в Полша. Продажбата на останалите билети ще продължи през 2009 година. 
 
Междувременно полската баскетболна федерация в сътрудничество с Университета по физическо възпитание на град Вроцлав организира семинар за международни съдии във Вроцлав, който ще започне с началото на самото първенство в Полша. Поканени са всички активни съдии от баскетболните федерации в Европа.Семинарът стартира на 6-ти септември сутринта след настаняване в хотела и завършва на 9-ти септември вечерта, след изиграване на срещите от деня. Мястото на провеждане на семинара ще е сградата на Университета по физическо възпитание на град Вроцлав, която се намира на 20 минути от залата, където ще се провеждат срещите от Евробаскет 2009. 
Таксата за участие в семинара, която включва билети за 4 срещи от предварителните групи (Литва - Полша, България - Турция, Полша - Турция, Литва - България, учебни материали, както и настаняване и храна е 290 евро.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи