Михаил Михов: Ще се радвам и на една победа


Михаил Михов: Ще се радвам и на една победа
Михаил Михов
05-09-2009 19:23 | Gong.bg

Президентът на баскетболната ни федерация Михал Михов заяви, че ще е доволен на поне една победа от националния ни тим на Европейското първенство в Полша. Михов пътува с чартърния полет към град Вроцлав заедно с отбора и всички гости.
 
„С думи, ако вземем една победа ще бъда радостен, ако влезем в следващата фаза ще бъда щастлив. Това, което показа отборът в подготовката доказа, че сме равностойни на много състави и можем да вземе победа срещу тях. Не допускам, че на форум като Европейското първенство някой ще си позволи да подкрепя, който и да е. Не сме поставяли някакви цели официално, но пак казвам – всички ще се радваме на поне една победа”, коментира Михаил Михов при заминаването на правителствения ВИП на летище София.
 
„Както знаете от 1989-та година нямаме победа на подобен форум. Преди четири години помните какво се случи. Нещата са подобни като обстановка на Европейското, но отборът ни е по-силен, според мен. Направихме каквото можем. Всичко е въпрос на игра и на немалка доза шанс, треньорът си го имаме. Това, че ни мислят за аутсайдери не е важно. Момчетата имат самочувствие, това е най-важно. Премия не е обсъждана, но казах на момчетата като победят да ми се обадят и аз съм там”, допълни Михов.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи