Васил Евтимов: Всичко зависи от нас


Васил Евтимов: Всичко зависи от нас
Васил Евтимов (сн. Gong.bg)
05-09-2009 19:30

Един от най-опитните в състава на България за Европейското първенство в Полша е центърът Васил Евтимов. Той вече е играл на подобен форум на Стария континент, но с екипа на Франция и сега споделя, че се вълнува много повече от преди.
 
Васко и съотборниците му вече са в град Вроцлав, където ще се играят мачовете от групата на страната ни заедно с домакините, Турция и Литва. Мрачно време посрещна националите, които следобед имат насрочена първа тренировка на местна земя.
„По принцип се чувствам много добре. Контузията ми отшумя. Отборът е готов и сега е време да го покажем на терена. Вече всичко зависи от нас и трябва да докажем, че сме готови за победи. Дано да са повече. Всичко е в нашите ръце и дано да зарадваме всички в България”, заяви Васко Евтимов на летище София.
 
Колкото до разликата от участието му на Европейско с Франция и сега, Евтимов сподели:
„Разликата от преди е, че никога не съм се чувствал французин. Сега съм много развълнуван. Чакам с нетърпение и дано да помогна на отбора. До последно не вярвах, че това ще се случи. За мен това е нещо невероятно. С Марчин Гортат съм играл преди две години. Сега е натрупал опит. Важното е отборът за побеждава. По-добре да сме аутсайдери, така ще играем без преса срещу нас.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи