Гершон: Имаме сили за изненади


Гершон: Имаме сили за изненади
Пини Гершон
06-09-2009 22:51

Пини Гершон бе в добро настроение след днешната тренировка на националите във Вроцлав и бе любезен да отдели няколко минути, за да отговори на някои въпроси. Самата тренировка не успя да завърши Деян Иванов. Той получи схващане на кръста, но веднага му бе ударена инжекция, а утре ще последва още една и на този етап участието му не е проблемно.

От своя страна Гершон заяви, че нашият отбор е способен и на изненада и да загуби с 20 точки. Според него след като тимът е напреднал миналата година, тази е успял да мръдне още напред в развитието си. Израелецът изрази притеснението си, че отборът не изигра два поредни силни мача един след друг, а тук ще се наложи да се изиграят три в три поредни дни в първата фаза.

В типичния си стил Гершон каза, че е предупредил Мачей Лампе, че ако утре се радва, след това цяла година ще съжалява. Лампе подписа договор с Макаби Тел Авив за предстоящия сезон. Пини предупреди, че нашите центрове ще трябва да се връщат бързо в защита, за да имат повече шанс да противодействат на Лампе и останалите дългучи в отбора на Полша. Двата отбора излизат един срещу друг утре от 19.15 в зала "Стулеция" във Вроцлав.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи